Helyi közélet

2012.09.28. 12:21

Miskolcon fogták meg a domonyvölgyi gyilkost

Miskolc – Miskolcon, az Avasi lakótelepen fogták el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ erre kijelölt egységei azt a férfit, akit a domonyvölgyi emberölés elkövetésével gyanúsítanak.

Miskolc – Miskolcon, az Avasi lakótelepen fogták el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ erre kijelölt egységei azt a férfit, akit a domonyvölgyi emberölés elkövetésével gyanúsítanak.

Mint korábban már beszámoltuk róla, hétfőn délután a gödöllői Szent István Egyetem parkolójában szállt be az elkövető egy egyetemen dolgozó nő sárga Opel Corsájába, majd nyolc kilométerrel távolabb, Domonyvölgy határában nyakon szúrta áldozatát és elhajtott a kocsijával. A járművet hétfőn este Emődön, a szennyvíztisztító felé vezető út mentén, az árokban találta meg a rendőrség. Az autóval a tettes lesodródott az útról egy ívesebb kanyarban, de már nem tudott vele továbbhajtani, mert a féltengelye is kitörött.

A rendőrök a nyomokat követve Hejőbábára is eljutottak, szerdán éjjel helikopterrel vizsgálták át a település környékét. A gyilkossággal gyanúsított, 18 éves szakáldi fiatalembert végül nem szülőfalujában, hanem Miskolcon, az Avasi lakótelepen fogták el a rendőrök. Egy barátjánál tartózkodott, aki semmit sem tudott a bűncselekményről.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a fiatalembert a bűncselekmény elkövetésében egyértelműen az anyagi haszonszerzés motiválta, áldozata autóját akarta megszerezni. Az elkövető elszámoltatása jelenleg is tart, a rendőrség őrizetbe vette, és várhatóan előterjesztést tesz előzetes letartóztatása ügyészi kezdeményezésére.

ÉM-SZP


Hejőbába - A Domonyvölgy külterületén 2012. szeptember 24-én történt emberölés feltételezett elkövetőjét 2012. szeptember 27-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ kijelölt egységének közreműködésével elfogták.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában