Helyi közélet

2012.09.25. 17:21

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc - Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc - Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.Az élen már az első nap után komoly csaták alakultak ki. A kedd délutáni állás szerint az általános iskolák közül a Miskolc-Diósgyőri Általános Iskola, az ózdi Bolyki Tamás Általános Iskola, valamint a miskolci Avastetői Általános Iskola áll. A középiskolák ranglistáját a miskolci Földes Ferenc Gimnázium, a szintén miskolci Herman Ottó Gimnázium, valamint a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium vezeti.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy szavazzon kedvenc iskolájára. Még bőven van idő, hiszen a szavazás egészen október 24-éig tart, amikor kiderül, mely intézmények nyerik el a „Megye legjobb iskolája” címet, a serleget, és az egyoldalas bemutatkozási lehetőséget.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 

Szavazás - Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?


Miskolc - Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!


Miskolc - A "melyik a megye legjobb iskolája" projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában