Helyi közélet

2012.09.04. 14:17

Együttműködés a horgászokkal

Encs, Miskolc - Együttműködési megállapodást írt alá dr. Antal István r. alezredes az Encsi Rendőrkapitányság vezetője és dr. Faragó Péter az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület elnöke.

Encs, Miskolc - Együttműködési megállapodást írt alá dr. Antal István r. alezredes az Encsi Rendőrkapitányság vezetője és dr. Faragó Péter az Észak-Magyarországi Horgász Egyesület elnöke.A megállapodással azzal a szándékkal jött létre, hogy az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén található - az ÉMHE kezelésében lévő - álló és folyóvizeken a jogosulatlan horgászati, halászati tevékenység visszaszorítása, a környezetszennyezés megakadályozása hathatósabb legyen. Az együttműködés kiterjed továbbá a horgászvizeken előforduló vízi balesetek megelőzésére, valamint azok környezetében a közbiztonság, vagyonbiztonság megszilárdítására.

A jövőben közös vízirendészeti ellenőrzésekre kerül sor az edelényi rendőrök és a ÉMHE halőreinek részvételével.

Az együttműködéstől a felek a kitűzött célok megvalósítását várják, illetve a sporthorgászat és idegenforgalom élénkülését a horgászvizek környékén.

- Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában