Helyi közélet

2012.09.25. 14:58

Devizahitelesek: újabb várakozásra „ítélve”

Miskolc - A bankokat tiltott szerencsejáték, csalás, uzsora bűncselekmény, népirtás miatt jelentették föl a devizahitelesek.

Miskolc - A bankokat tiltott szerencsejáték, csalás, uzsora bűncselekmény, népirtás miatt jelentették föl a devizahitelesek.A Miczán József és családja által indított akció során több mint 4 ezer aláírást sikerült összegyűjteni. Beadványukat múlt hét keddjén adta át a főügyészségnek. Ott három nap múlva azt közölték: illetékesség okán áttették az ügyet a városi ügyészségnek, ahol kedden adnak tájékoztatást a döntésről.

Kedden viszont Szikszai Attila csoportvezető ügyész helyesbített: „ügyvitelileg” hétfőn érkezett meg a beadvány hozzájuk, tehát (3 napon belül) csütörtökig kell dönteniük arról: elrendelik-e a nyomozást, elutasítják-e a feljelentést, vagy a feljelentés kiegészítését rendelik el. Azt kell mérlegelniük: a beadvány alapján fennáll-e a bűncselekmény gyanúja.

Csütörtökön, reméljük, már mi is közölhetjük olvasóinkkal a döntés eredményét.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában