Helyi közélet

2012.09.27. 07:54

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta.

Miskolc - Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. Csütörtökön reggel az általános iskolák népszerűségi listáját a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola vezette, második az Avastetői Általános Iskola, képzeletbeli dobogón pedig az Ózdi Bolyki Tamás Általános Iskola és a sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola volt. A középiskolai lista élén a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium állt, a második a miskolci Földes Ferenc Gimnázium, a harmadik pedig a miskolci Herman Ottó Gimnázium.

Aki eddig nem szavazott, tegye meg, hisz minden kattintás számít! A győztes iskolák pedig elnyerik „A megye legjobb iskolája” címet. Szavazni október 24-éig lehet!


Itt lehet szavazni az iskolákra! 

Szavazás - Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?


Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában