Helyi közélet

2012.09.20. 08:59

A legjobb randihelyek ősszel

Ha épp randira rohannál, de ötleted sincs, hova szervezd a találkát, nézd meg tippjeinket, hisz’ csodálatos lehetőségeket tartogat a még mindig napsütötte ősz.

Ha épp randira rohannál, de ötleted sincs, hova szervezd a találkát, nézd meg tippjeinket, hisz’ csodálatos lehetőségeket tartogat a még mindig napsütötte ősz.

Az első és legkézenfekvőbb randihely nem lehet más, mint hogy ragadd kézen a párod és irány ki a szabadba! Az együtt töltött idő minőségét csak emeli, hogy friss levegővel töltekezhettek fel a közös kaland során.

Bakancsot fel!

Lehet szó laza kirándulásról a szomszéd kisváros megkapó nevezetességeihez, vagy embert és kapcsolatot próbáló, egész napos túráról, biztos, hogy kellemesen telik a randi, ha kihasználjátok az őszi napsütéses időt. Képzeld csak el, mennyire klassz, ha kiszabadulva a város lüktetéséből csak a titeket körülvevő természetre, a megszokottól eltérő ingerekre és persze egymásra kell figyelni! Zizeg a lábatok alatt az avar, nagyot szippanthattok a tiszta levegőből, vagy épp a felfedezni kívánt városka eldugott utcácskáit kéz a kézben bolyonghatjátok be. Előfordulhat persze, hogy nem tudtok még egy fél napra sem elszakadni a nagyvárostól, alternatív javaslatként akkor is ott van egy közeli park, ahol andaloghattok, nagyokat beszélgetve egymással, miközben papírzacskóba rejtett sült gesztenyét majszoltok.

Romantikus randihelyek

Mi is lehetne barátságosabb, mégis különlegesebb randihely Budapest szívében, mint egy teázó? Manapság már számos teaház kínálja portékáját, nyitva hagyva a lehetőséget, hogy termeinek egyik vagy másik sarkában turbékolni vágyó szerelmesek bújjanak meg. Éles fények helyett tompított világítás, netán gyertyafény, füstölő illata és vízipipa pöfékelése száll a levegőben, az igazán autentikus helyeken pedig alig hallhatóan, diszkréten szól a fülbemászó muzsika.

Randi az állatkertben?

A randihely tippek sorozatunk következő versenyzője akár még első randis helyszínként is megállja a helyét, de ha már összeszokott párost alkottok a kedveseddel, akkor is érdemes feldobni a találkátokat egy kis ősz végi állatnézegetéssel. Ha még csak most ismerkedtetek össze, nem is lesz olyan kínos, ha egymás életének feltérképezése közben hirtelen kifogynátok a témából, mert a kínos csönd beállta helyett még mindig ráterelhetitek a szót a ketrecben élő állatokra. Ha pedig már túl vagytok a kezdeti ismerkedős fázison, és úgy érzitek, kapcsolatotok magasabb szintre léphet, akkor akár névlegesen még örökbe is fogadhattok egy általatok választott kedvencet. Rögtön kiderül, mennyire gondoskodó férfi a kedvesed!

Menjetek múzeumba, kiállításra, koncertre, üljetek be egy finom forró csokira a közeli kávézóban, vagy majszoljatok el egy sütit, miközben nézitek az őszi naplementét, sportoljatok közösen, a lényeg, hogy találjatok olyan elfoglaltságot, amit mindketten szerettek. Egy kis kreativitással bárhol fellelhető a tökéletes randihelyszín!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában