Helyi közélet

2012.09.12. 09:34

A Gólem-tóba merült a miskolci férfi autója

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain szeptember 11-én 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből 1 súlyos sérülésekkel járt. A balesetek körülményeit a Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a „European Operation Seatbelt” közlekedésbiztonsági kampány európai szintű végrehajtására 2012. szeptember 11-13. között kerül sor Borsod-Abaúj-Zemplén Megye területén is. A program a passzív biztonsági eszközök, azon belül is különösen a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer használatának az ellenőrzésére terjed ki. Az akciónak különös aktualitást ad, hogy Magyarországon az övhasználat mértéke - bár növekvő tendenciát mutat - de sajnálatos módon még mindig elmarad a nyugat európai országok 90%-os átlagától.

Az esti órákban egyedül érkezett autójával egy 31 éves miskolci férfi a nyékládházi úgynevezett Gólem-tó partjára. Leparkolta autóját, majd sétálni indult. Nem sokkal később észlelte, hogy a jármű üresen a tóba gurult és elmerült. A gépkocsi kiemelését a hatóság a katasztrófavédelem és búvárok segítségével a mai napon tervezi.

A délutáni órákban Vilyvitány belterületén a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei igazoltattak egy 41 éves szlovák állampolgárt, aki úgy tartózkodott Magyarország területén, hogy semmilyen személyazonosító okiratot nem tudott felmutatni. Adatai megállapítását követően 50.000 Ft helyszíni bírság kiszabására került sor vele szemben.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában