Helyi közélet

2012.08.05. 20:24

Súlyos viharkárok a Balogh Liget lovardában

Augusztus 4-én késő délután tornádó jellegű vihar vonult át a Kazincbarcika- Miskolc vonalon, amelynek következtében a Szirmabesenyő Királyhegyen lévő Balogh Liget Fedeles Lovarda tetőszerkezete megrongálódott.

Augusztus 4-én késő délután tornádó jellegű vihar vonult át a Kazincbarcika- Miskolc vonalon, amelynek következtében a Szirmabesenyő Királyhegyen lévő Balogh Liget Fedeles Lovarda tetőszerkezete megrongálódott.A 2003 óta üzemelő Balogh Liget Fedeles Lovarda az Észak-Magyarországi régió egyik legfontosabb lovas közösségi tere. A magánvállalkozásként üzemelő intézmény folyamatosan arra törekszik, hogy a megye és a régió nevét öregbítse azáltal, hogy rengeteg, főleg fiatalok testi és szellemi fejlődésében játszik szerepet.Az augusztus 4-én történt szerencsétlenségnek nem voltak sérültjei, de a tetőszerkezetben történt károk több millió forint értékűek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában