Helyi közélet

2012.08.24. 12:15

Mit épít a Centrum mögé a parkoló tulajdonosa?

Miskolc - Bevásárlóközpont épül a Centrum mögé? Miért dolgoznak ott a munkagépek?

Miskolc - Bevásárlóközpont épül a Centrum mögé? Miért dolgoznak ott a munkagépek?A Centrum mögötti, egykori bódésor területén valami elkezdődött. Pár napja gépek dolgoznak azon a részen. Azt gondoltuk, a befektető megkezdte a fejlesztést. Már akkor is arra tippeltünk, amikor tavaly lebontották a több évtizede ott lévő bódésort. De úgy tűnik, csak a parkolót fejlesztik.

A terület a Centrál Holding Kft.-é, amely több parkolót is üzemeltet a városban. A Centrum mögötti parkoló is a cégé, és az építkezés is a parkolófejlesztést szolgálja – tudtuk meg a kft.-é miskolci irodájában. „A kavicsos részt – amely eddig is parkolóként működött – most leaszfaltozzák” – mondta a cég munkatársa.

A területről egyébként többször írt lapunk, hiszen a hírek szerint – annak idején – azért kerítették körbe a területet, mert hamarosan üzletközpont építésébe kezd az ingatlan tulajdonosa.

Nem beszélve arról, hogy évekig pereskedés miatt nem lehetett fejleszteni azon a részen. A korábbi tulajdonos ugyanis úgy vásárolta meg az ingatlant a várostól, hogy az eladó vállalta a telekmegosztás lebonyolítását. Ezt azonban a szomszéd telkek tulajdonosai megtámadták, így nem indíthatták meg a beruházást. A vásárló ezt megunva, eladta a telket.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában