Helyi közélet

2012.08.01. 11:56

Lopott autóval mentek betörni Kistokajba

Kistokaj, Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást két 20 éves miskolci fiatalember és fiatalkorú társuk ellen, akik hétfőn, az esti órákban elloptak egy közterületen parkoló személygépkocsit, amivel Kistokaj felé vették az irányt, tájékoztatta lapunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Kistokaj, Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást két 20 éves miskolci fiatalember és fiatalkorú társuk ellen, akik hétfőn, az esti órákban elloptak egy közterületen parkoló személygépkocsit, amivel Kistokaj felé vették az irányt, tájékoztatta lapunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A településen található tó partján vadrallyba kezdtek, egyszer fel is borultak, majd szó szerint ajtóstól, azaz kapustól rontottak be egy hétvégi ház portájára. Itt betörtek a házba és onnan különböző értéktárgyakat pakoltak a kocsiba, majd elmenekültek. Az Emődi Rendőrőrs járőrei állampolgári bejelentés alapján a helyszín közelében elfogták a három tettest, akiket előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetők közül a hatóság két felnőttkorú vonatkozásában tesz előterjesztést előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére, tette hozzá Dobi Tamás.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában