Helyi közélet

2012.08.10. 18:15

Elveszett Marci Nagy-Milic felé!

Hollóháza, Sátoraljaújhely - Együttes erővel sikerült megtalálni egy eltűnt kisfiút a Hollóháza menti rengetegben. A rendőrökből és civilekből álló kutató csoportot sürgette az idő, hiszen az erdőben gyorsabban leszáll az éj.

Hollóháza, Sátoraljaújhely - Együttes erővel sikerült megtalálni egy eltűnt kisfiút a Hollóháza menti rengetegben. A rendőrökből és civilekből álló kutató csoportot sürgette az idő, hiszen az erdőben gyorsabban leszáll az éj.A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére augusztus 9-én a délutáni órákban nem sokkal három óra előtt érkezett bejelentés, hogy Hollóházánál a kék-túra útvonalon eltűnt egy nyolc éves budapesti kisfiú. A gyermek szüleivel indult túrázni Nagy-Milic felé, azonban az édesanyja és csapata, illetve az édesapa és a vele tartók idővel talán száz méterre eltávolodtak egymástól. A kisfiú pedig elölről hátra indult, hogy édesanyjával tegye meg a hátralévő etapot. Marci az autista kisfiú azonban eltévedt.

A bejelentést követően a rendőrökből, polgárőrökből, természetvédelmi őrökből és a polgármesteri hivatal által verbuvált kutatócsoport módszeresen megkezdte az adott terület átfésülését. A csapatot sürgette, hogy az erdőben a délutánt gyorsabban váltja az esti sötétség, ami tovább nehezítette volna a sajátságos hegyvidéki terepviszonyok mellett a keresést. A kitartó munka végül szerencsére hamar meghozta az eredményt este hat óra előtt Marcit a rendőrök átadták szüleinek.

- A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában