Helyi közélet

2012.08.20. 10:54

Egy új szervezet Ózdon

Ózd - A közelmúltban Borsod megye "fővárosa" Miskolc után Ózdon is megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség helyi szervezete, röviden az IKSZ. 

Ózd - A közelmúltban Borsod megye "fővárosa" Miskolc után Ózdon is megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség helyi szervezete, röviden az IKSZ. Az alakulóülésre a görögkatolikus egyházközség közösségi házában (Lomb u 2 ) került sor,melyen többek között résztvett Stágel Bence a KDNP országgyűlési kép- viselője,az IKSZ elnöke is. Az alakulóűlésen résztvevő fiatalok Obbágy Gabriellát választották meg a szervezet elnökévé. Alelnökök lettek: Sóskúti Balázs, Orosz Mátyás. Az új szervezet fő célkitűzése a közösségi élet fellendítése,kulturális programok szervezése a keresztény szellemiség jegyében. A fotó a szervezet legutóbbi összejövetelén készült ,melyen segítőként résztvett Obbágy Csaba,a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) helyi elnöke is. 

Kerékgyártó Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában