Helyi közélet

2012.08.01. 11:19

Az autótolvajok vadrallyja a miskolci fogdáig tartott

Miskolc -  Egy kistokaji hétvégi házba is betörtek azok a miskolci autótolvajok, akiket állampolgári bejelentés alapján hamar elfogtak a rendőrök.

Miskolc -  Egy kistokaji hétvégi házba is betörtek azok a miskolci autótolvajok, akiket állampolgári bejelentés alapján hamar elfogtak a rendőrök. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást három miskolci elkövetővel szemben. A nyomozás adatai alapján két 20 éves fiatalember és fiatalkorú társuk július 30-án az esti órákban elloptak egy közterületen parkoló személygépkocsit, amivel Kistokaj felé vették az irányt. A településen található tó partján vadrallyba kezdtek, egyszer fel is borultak, majd szó szerint ajtóstól, azaz kapustól rontottak be egy hétvégi ház portájára. Itt betörtek a házba és onnan különböző értéktárgyakat pakoltak a kocsiba, majd elmenekültek. Az Emődi Rendőrőrs járőrei állampolgári bejelentés alapján a helyszín közelében elfogták a három tettest, akiket előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetők közül a hatóság két felnőttkorú vonatkozásában tesz előterjesztést előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy a szemtanúk azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z: MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában