Helyi közélet

2012.07.12. 09:53

Szálláshelyfejlesztés üzleti céllal

Miskolc - Cél: a támogatott projekteken keresztül munkahelyek megtartása, teremtése.

Miskolc - Cél: a támogatott projekteken keresztül munkahelyek megtartása, teremtése.Megjelent az Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése című pályázat 3 milliárd forint keretösszeggel - a pályázat részleteit Kormány Krisztián, az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője ismertette szerdán Miskolcon. Az Új Széchenyi Terv Gyógyító Magyarországi- Egészségipari Programja keretében megjelent pályázati felhívás az Észak-magyarországi régióban. A konstrukció célja az üzleti szálláshelyek szolgáltatásainak fejlesztése, kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságuk javítása, a fejlesztendő régióba érkező turisták által eltöltött vendégéjszakák számának és az átlagos tartózkodási idejüknek, ezen keresztül a szálláshely működéséből származó árbevételeknek a növelése, valamint a támogatott projektek megvalósításán keresztül munkahelyek megtartása, teremtése - tudtuk meg.

 Pályázatot nyújthatnak be: 

Jogi személyiségű gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéb jogi személyiségű vállalkozások, jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában