Helyi közélet

2012.07.02. 14:03

Rendőrségi felhívás: ki látta a kövesdi ékszertolvajt?

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. május 16-án nem sokkal dél előtt ismeretlen elkövető az egyik mezőkövesdi ékszerüzletből, az eladó figyelmét elterelve egy értékes női gyűrűt tulajdonított el. Ugyanezen a napon, korábbi időpontban, hasonló módszerrel szintén ezen elkövető egy másik üzletből próbált női gyűrűt eltulajdonítani, de ott nem járt sikerrel. A bolt kamerája a feltételezett elkövető személyét rögzítette.

A Rendőrség kéri, hogy aki a fotókon látható, fehér kapucnis, hátulján feltehetőleg róka mintával ellátott felsőt viselő férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-49/ 505-440-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 *Telefontanú* zöld számán (h-cs: 8.00-16.00, p: 8.00-13.00), a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó valamelyikén.

A Rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában