Helyi közélet

2012.07.18. 09:42

Kerékpártolvajokat keres a rendőrség

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen több lopás elkövetése miatt.

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen több lopás elkövetése miatt. A rendelkezésre álló információk szerint 2012. június és július hónapban Tiszaújváros közterületeiről, valamint az elhelyezett kerékpártárolókból és lépcsőházakból számos kerékpárt tulajdonítottak el.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a lopásokkal, illetve azok elkövetőivel kapcsolatban információval rendelkeznek. Bejelentéseiket megtehetik telefonon a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 49/ 544-290-es hívószámán, a 107-es, 112-es segélyhívó számokon, a Telefontanú ingyenesen hívható 80/ 555-111-es számán, valamint a legközelebbi rendőri szervnél lehet. A hatóság a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság továbbá felhívja a lakosság figyelmét, hogy kerékpárjaikat - lehetőség szerint - ne a lépcsőházakban, hanem zárható helyeken (pince, kerékpártároló) tárolják! Közterületen válasszanak frekventált helyet, illetve a kétkerekűek lezárásához lehetőség szerint jó minőségű kerékpárlakatot válasszanak! Hosszabb időre ne hagyják őrizetlenül járművüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában