Helyi közélet

2012.07.04. 11:56

Hullámsír a Bodrogon

Sárospatak - Újfent vízbe fulladt egy fiatalember Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akinek tetemét a Bodrog folyóban találták meg.

Sárospatak - Újfent vízbe fulladt egy fiatalember Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akinek tetemét a Bodrog folyóban találták meg. A Sárospataki Rendőrkapitányságon július 3-án egy férfi tett bejelentést arról, hogy a Bodrog folyóban az uszadék fákon fennakadva egy emberi testet látott. A hatósági szemle során a szakértő megállapította, hogy a fiatal férfi legalább 72 órával megelőzően kerülhetett vízbe, illetve a bűncselekményt kizárta. Az információ- és adatgyűjtés során világossá vált, hogy a 28 éves sátoraljaújhelyi férfi még június 30-án ment el szórakozni, ahonnan nem tért haza.

A Sárospataki Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a halállal végződő fürdőzések száma az elmúlt három évben mindig meghaladta a tízet, idén a bodrogi vízbe fulladás már a ötödik eset. A tragédiák okai között szerepel a meggondolatlan fürdőzés, különböző egészségügyi okok, az ittasság, de ilyen tekintetben a horgászás is hordozhat veszélyeket! A rendőrség felhívja a figyelmet a szabadvizek veszélyeire, a fokozott óvatosság életet menthet!

- A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában