Helyi közélet

2012.07.24. 17:44

„Sziszegéssel” ébresztett a rongáló

Miskolc - „Szombat éjszaka, éjfél körül sok lakó arra kelt az Aba úton, hogy olyan furcsa sziszegő hangot hall. Többen észrevették, hogy egy illető sorra szurkálja ki az Aba úti parkolókban álló járművek kerekeit”, tudata lapunkkal egyik miskolci olvasónk.

Miskolc - „Szombat éjszaka, éjfél körül sok lakó arra kelt az Aba úton, hogy olyan furcsa sziszegő hangot hall. Többen észrevették, hogy egy illető sorra szurkálja ki az Aba úti parkolókban álló járművek kerekeit”, tudata lapunkkal egyik miskolci olvasónk.„A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei tetten értek egy férfit, aki szombatról vasárnapra virradóan több gépjármű kerekét is kiszurkálta Miskolcon, az Aba utcai parkolóban”, erősítette meg az olvasónk által közölteket dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője.

„Az elkövető ellen 26 rendbeli rongálás és egy rendbeli lopás vétsége miatt indult eljárás. A büntetett előéletű férfi beismerő vallomást tett, bűncselekményének elkövetését ittasságával magyarázta”, tette hozzá a szóvivő.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában