Helyi közélet

2012.06.20. 10:38

Új nyári menetrend: Önnek bejön?

Miskolc - Szombaton életbe lépett Miskolcon az új nyári menetrend. Önnek bejön?

Miskolc - Szombaton életbe lépett Miskolcon az új nyári menetrend. Önnek bejön?

A nyári menetrendi változások elsősorban az 1-es és 2-es villamost, az úgynevezett Kelet-nyugati tengely autóbusz viszonylatait (1, 1A), az Észak-déli tengely autóbusz járatait (2, 12, 14, 14H, 20, 24), az Újgyőri főtérről közlekedő autóbuszokat (6, 9, 16, 19, 29, 67), és az Avas városrészt érintő járatokat (29, 32, 35, 35É) érinti.

Önnek mik az első tapasztalatai? Üdvözli például, hogy az 1-es és 2-es villamosok csúcsidőben 6 percenként közlekednek? Vagy hogy az 5-ös, 15-ös és 69-es autóbuszok végállomása Diósgyőrből Felső-Majláthra került, az új autóbusz és villamos végállomásra?.

Írja meg nekünk tapasztalatait, ossza meg velünk észrevételeit! Leveleiket elektronikus postán az [email protected] e-mail címre várjuk!


Miskolc - Utaslemaradások nélkül, összességében zökkenőmentesen lépett életbe június 16-án a nyári menetrend Miskolcon - tájékoztatott az MVK Zrt.

Miskolc - A tömegközlekedési rendszer teljes átalakítását tervezi (újra) a város, három lépcsőben.

Miskolc - A miskolci városi közlekedésben 2012 nyarától jelentős, az Önök számára kedvező menetrendi változásokra kerül sor. Az új menetrendek Dr. Kriza Ákos, Miskolc város polgármesterének kérésére, több, az utasok érdekeit képviselő szervezettel együttműködve kerültek kialakításra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában