Helyi közélet

2012.06.28. 09:02

Jegyzet: Uborkaszezon

<em>Szegény tiszaújvárosiak. Nem az utánozhatatlan triatlon nagyhéttel kerültek egy napra országos reflektorfénybe, hanem azzal, hogy állítólag az ottani lakótelep egyik házának harmadik emeleti erkélyén szeretkezett egy párocska. Állítólag. Olyannyira állítólag, hogy a cikk mellé csatolt fotó bizonyosan több éves, és bizony akárhol készülhetett, ahol épült kis hazánkban panelház</em>. <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Szegény tiszaújvárosiak. Nem az utánozhatatlan triatlon nagyhéttel kerültek egy napra országos reflektorfénybe, hanem azzal, hogy állítólag az ottani lakótelep egyik házának harmadik emeleti erkélyén szeretkezett egy párocska. Állítólag. Olyannyira állítólag, hogy a cikk mellé csatolt fotó bizonyosan több éves, és bizony akárhol készülhetett, ahol épült kis hazánkban panelház. Juhász-Léhi István jegyzete.

A sztori nyilván több kérdést is felvet - lásd még: uborkaszezon - , de maradjunk a cikkben megszólalóknál. Az egyik legtanulságosabb az, hogy az erkély közterület. Felmerül még: meddig terjed az intim szféra? Ha valaki az erkélyen "csinálja" jogsértést követ el. Rendben. És, aki lefényképezi? Ugye, ugye.

A szexológus szerint pedig "valamit kompenzálni szerettek volna". Mit? Kiegyenlíteni? Ellensúlyozni? Meg, hogy polgárpukkasztásnak szánták az együttlétüket. Érthető?

Egyszóval egy tiszaújvárosi panel erkélyén polgárt pukkasztott egy kompenzálni vágyó pár. Anyám borogass... Ebből a szösszenetből harminc esztendővel ezelőtt a drága jó Bizottság zenekar slágert, mit slágert, legendát gyártott volna.

Igaz, akkor még úgy hívták a települést, hogy Leninváros...

- Juhász-Léhi István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában