Helyi közélet

2012.06.21. 14:11

Fekete szalagos évzáró az Avasi Gimnáziumban

Miskolc - Fekete gyászszalagot tűznek a ruhájukra az Avasi Gimnázium diákjai, és úgy mennek a pénteki évzáróra. Így fejezik ki megdöbbenésüket amiatt, hogy a miskolci közgyűlés nem a jelenlegi igazgató, Arday István vezetői pályázatát támogatta.

Miskolc - Fekete gyászszalagot tűznek a ruhájukra az Avasi Gimnázium diákjai, és úgy mennek a pénteki évzáróra. Így fejezik ki megdöbbenésüket amiatt, hogy a miskolci közgyűlés nem a jelenlegi igazgató, Arday István vezetői pályázatát támogatta. A szülők sem nyugszanak bele a döntésbe, mondta el az Észak-Magyarországnak Benőcsné Gulyás Anikó, az iskola szülői közösségének elnöke. Ha lezárulnak az érettségik, felveszik a kapcsolatot a Földes Ferenc Gimnázium szülői közösségével, hogy együtt kezdjék el tiltakozó akciójukat. Az elnök azt is elmondta, kapcsolatba léptek a szigetszentmiklósi szülőkkel is, ahol tavasszal szintén a gimnáziumigazgató „méltatlan és szakmaiatlan” kinevezése miatt tüntetett az egész város. Hozzátette: hiába írtak levelet Kriza Ákos polgármesternek és az oktatási bizottság elnökének, Molnár Péternek a körgyűlési ülés előtt, kérésüket nem vették figyelembe.

ÉM-HE


Miskolc - Nem támogatta a miskolci közgyűlés Arday István, az Avasi Gimnázium jelenlegi igazgatójának vezetői pályázatát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában