Helyi közélet

2012.06.16. 14:28

Arcok a megyéből: Csatlósné Komáromi Katalin - Harmadszorra már első

Sárospatak - Először választották harmadszorra is ugyanazt a sárospataki művelődési ház vezetőjének.

Sárospatak - Először választották harmadszorra is ugyanazt a sárospataki művelődési ház vezetőjének.Csatlósné Komáromi Katalin történelmet írt a sárospataki A Művelődés Háza és Könyvtára igazgatójaként. Ő lett ugyanis az első, akit sorozatban harmadszorra is megválasztottak az intézmény első számú vezetőjének.

Csapatmunka

– Elsősorban nem személyes sikerként élem meg, hogy a közelmúltban harmadszor is megválasztottak a ház igazgatójának – mondja Csatlósné Komáromi Katalin –, hanem inkább annak a munkának tulajdonítom, amellyel a fokozatosan nehezedő feltételek mellett is igyekszünk ellátni a feladatunkat, azaz minél gyakrabban és minél magasabb színvonalon kiszolgálni a közönséget.

A művelődési ház igazgatója egy évtizeddel ezelőtt érkezett Sárospatakra Bodrogkeresztúrról, ahol a közösségi ház vezetőjeként dolgozott.

Sokkal nagyobb felelősség egy ekkora intézmény vezetőjeként dolgozni. Különösen úgy, hogy most már korántsem vagyunk olyan kedvező helyzetben, mint amilyenben tíz évvel ezelőtt voltunk. Tudomásul kell vennünk, hogy bár folyamatosan csökken a ház önkormányzati támogatása, ez még mindig hatalmas áldozat a város részéről, hiszen a pataki képviselők is egyre kisebb költségvetésből kénytelenek gazdálkodni. Ezt azonban a programlátogató közönség nem érezheti meg. Sőt, igyekszünk egyre több olyan pályázati úton megvalósított programot kínálni, amely egyáltalán nem terheli meg a látogatók pénztárcáját. A mostanában megrendezendő családi napunk is ingyenes lesz. A harmadszori kinevezés talán ennek is szól egy kicsit, hogy a pici, de lelkes csapatunkkal megpróbálunk tenni azért, hogy a Sárospatakon és környékén élők egy kicsit jobban érezzék magukat.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában