Helyi közélet

2012.04.01. 13:23

Tükörkép - tárlat Ózdon

Ózd - Takács Eszter festményeiből nyílt időszaki kiállítás az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárának előterében,Tükörkép címmel.

Ózd - Takács Eszter festményeiből nyílt időszaki kiállítás az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárának előterében,Tükörkép címmel.A tárlatot Demes Ferenc László, farkaslyuki képző-és iparművész nyitotta meg sok-sok érdeklődő jelenlétében. Takács Eszter: "A képeimmel azt kívánom megmutatni az embereknek,hogy a környezetükben mennyi sok olyan dolog van,ami mellett egyszerüen elsiklanak. Különböző hangulatok kifejezésével igyekszem felhívni a figyelmet,hogy a festészet nem naturális ábrázolásával is lehet érzéseket közölni.Talán úgy tudnám érzékeltetni,mint a versek és a prózák közötti különbséget.Míg a regény pontosan tudatja,hogy ki,mit,mikor,hol és miért tesz,addig a vers nem konkrétan adja az emberek számára a gondolatokat és jelentéseket.

Érzések,metaforák,hasonlatok által közöl. Én a festészet vers részét szeretem megragadni.Tudom,hogy még hosszú út áll előttem,de örömmel tanulok nálam tapasztaltabb emberektől,és remélem még lesz is rá lehetőségem."

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában