Helyi közélet

2012.04.19. 15:53

Nincs vételi szándék a salakmotorpálya iránt

Miskolc - Korábban több alkalommal is felmerült, hogy komoly befektetői érdeklődés van a népkerti salakmotor pálya iránt.

Miskolc - Korábban több alkalommal is felmerült, hogy komoly befektetői érdeklődés van a népkerti salakmotor pálya iránt.

A Borsod Volán SE tulajdonában lévő ingatlan körül ennek kapcsán az elmúlt esztendőkben csend volt, most azonban ismét "felröppent", hogy eladja a BVSE a pályát.

- A salakmotorpálya a BVSE tulajdona, amely önálló gazdasági társaság, a Borsod Volán Zrt. csak névadó szponzora az egyesületnek - tájékoztatta az Észak-Magyarországot Ujj Zsuzsanna, a Borsod Volán Zrt. PR menedzsere. - Társaságunknak nincs tudomása arról, hogy a pálya megvételi szándékával felkeresték volna az egyesületet

Mindezt érdeklődésünkre megerősítette Balázs András, a Borsod Volán SE ügyvezető elnöke is. Azaz továbbra is sportfunkciót - futball, salakmotor - lát el a BVSE kezelésében álló népkerti ingatlan.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában