Helyi közélet

2012.03.12. 13:21

"Van programom, de szolíd"

Miskolc - Csanálossi Béla, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség képviselő-jelöltje.

Miskolc - Csanálossi Béla, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség képviselő-jelöltje.A közösség tavaly április óta jogutódja a Magyar Demokrata Fórumnak. Politikájukra jellemző a népnemzetiség, kereszténység, konzervatívizmus. Sorolta a közösség megyei elnöke, Zsíros László a hétfői jelöltbemutatón.

Csanálossi Béla pedagógus, 23 éve él a Martinkertvárosban, és tanított Szirmán is. Azt hangsúlyozta, hogy az elmúlt 50 év alatt soha nem volt annyi szegény, éhező ember hazánkban, mint most. "Alig látható a középosztály, amely egyébként a legértékesebb rétege kellene, hogy legyen egy társadalomnak" - fogalmazott.

"Nem akarok hazudni a programom kapcsán, mert tudom, hogy Miskolc olyan szegény, mint a templom egere" - mondta. Azt azonban hozzátette: van programja de szolíd. Ezek közül kiemelte: a martinkertvárosi Balaton utcai átjárót, amely balesetveszélyes, és közlekedési lámpát kellene felszerelni. Valamint a közbiztonság érdekében térfigyelő kamerára is szükség lenne, illetve a Szirma és Martinkertváros közötti kerékpárút megépítése is esedékes - sorolta.

Hangsúlyozta: azt szeretné, ha ez az időközi választás a pártoknak nem presztízst jelentene, ha az energiákat nem a hatalom megszerzésére fordítanák, hanem a város érdekében kamatoztatnák.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában