Helyi közélet

2012.03.05. 18:23

Egymást verte két Diósgyőr-szurkoló Kecskeméten

Kecskemét - Egymással veszett, majd verekedett össze két diósgyőri szurkoló vasárnap, a Kecskemét-Diósgyőr mérkőzésen, a kecskeméti stadion előtt.

Kecskemét - Egymással veszett, majd verekedett össze két diósgyőri szurkoló vasárnap, a Kecskemét-Diósgyőr mérkőzésen, a kecskeméti stadion előtt.

Ahogy arról dr. Nyikos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője munkatársunkat tájékoztatta, a két Diósgyőr-drukker a vendégszektorban keveredett nézeteltérésbe egymással, mire a dulakodókat a rendőrök kiemelték a többi szurkoló közül, és a stadionon kívülre kísérték őket. A szájkarate azonban odakinn is folytatódott, míg végül a két férfi egymásnak ugrott – a rövid csörte során egyikük könnyebben megsérült.

A rendőrök újra közbeléptek, és mindkettőjüket őrizetbe vették, most gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás során szeretnék lezárni a garázdaság megalapozott gyanújával mindkét szurkoló ellen indított eljárást.

ÉM


Az ezer fős diósgyőri szurkolótábor remek hangulatot varázsolt Kecskeméten, a Széktói Stadionban. Nézze meg Ön is a fotókat és a videókat!

Ahogy a vasárnapi KTE - DVTK élő közvetítésünkben beszámoltunk: A mérkőzés 15 percében vendégszurkoló leesett a nézőtérről, átzuhant a vendégszektor korlátján, a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában