Helyi közélet

2012.03.30. 13:26

DVTK-megálló: hamarosan kiderül milyen lesz!

Miskolc - Még tavaly december közepén számoltunk be arról, hogy a Zöld Nyíl villamos projekt kapcsán milyen lehete a DVTK Stadionhoz tervezett villamosmegálló.

Miskolc - Még tavaly december közepén számoltunk be arról, hogy a Zöld Nyíl villamos projekt kapcsán milyen lehete a DVTK Stadionhoz tervezett villamosmegálló.

Akkor Csontos Ágnes, az MVK Zrt. PR-főmunkatársa érdeklődésünkre többek között azt nyilatkozta, hogy a DVTK stadion villamosmegállója a tervek szerint csak a diósgyőri sportról fog szólni. A megálló egyedi elemét a megállónkénti üvegfelület adja majd, amelyeken szeretnék a diósgyőri klub sportéletéről szóló fényképeket elhelyezni, bemutatva a múlt és a közelmúlt sikereit, ezen keresztül pedig a klub történetét. Az egyik megálló csak a fociról szólna, míg a másik megálló üvegfelülete tartalmazná a diósgyőri klub egyéb, szintén sikereket hozó sportágait, úgy mint a kosárlabda, a birkózás, a súlyemelés, vagy éppen az atlétika fekete-fehér képeit.

Egyeztetnek a DVTK-val

Csontos Ágnes decemberben azt is elárulta, hogy a megálló látványtervén látható most még a DVTK címerét mutató üvegfelület szolgálna ezen dokumentumok kihelyezésére és a címeren kívül a tervező Juhász-Nagy Balázs egy üvegfelületet szentelt az induló szövegének is.

Néhány napja ismét megkerestük az MVK Zrt. PR-főmunkatársát annak kapcsán, hogy mi fog megvalósulni a tervekből? Csontos Ágnes elmondta, hogy a napokban egyeztetnek az ügyben a DVTK képviselőivel, és a jövő héten fognak beszámolni a részletekről.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában