Helyi közélet

2012.03.29. 13:16

A legszebb, a legjobb és a legnépszerűbb

Miskolc - A Motiva zenekar is fellép a „Tulipántok a kis hercegnőnek” című jótékonysági esten.

Miskolc - A Motiva zenekar is fellép a „Tulipántok a kis hercegnőnek” című jótékonysági esten.Viszonylag ritkán mondunk igen a hasonló felkéréseknek, de ezúttal fel sem merült bennünk, hogy nemet mondjunk - válaszolta kérdésünkre Szathmári Tamás, a Motiva zenekar nevében. - A daganatos betegségben szenvedő miskolci Matisz Barbika családját segítő jótékonysági koncert szervezőit azonban ismerjük, sőt baráti kapcsolatban állunk velük, így száz százalékig biztosak vagyunk abban, hogy a bevétel az utolsó fillérig jó helyre kerül. Minthogy sok a fellépő, valamennyien úgymond rövidített programot adunk elő a színpadon. Mi is a legszebb, a legjobb és a legnépszerűbb dalainkkal készülünk.

ÉM-SzK

 A koncertről

Ideje: 2012. március 31-én (szombat)

Helye: a Művészetek Háza (annak támogatásával).

A koncert mottója: „Tulipántok a kis hercegnőnek!”

Fellépők: közel 160 művész, közöttük a Holdviola, a Motiva, az Esztenás zenekarok, a Szinvavölgyi Néptáncműhely, a Fazeka Utcai Általános Iskola néptánccsoportja, a Twist Olivér kórus – Rockgyerekek

A szervező: a Mentor Gimnázium és Szakképző Iskola (amelynek esti képzésében részt vevő tanulója Barbika édesapja)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában