Helyi közélet

2012.02.14. 11:38

Vasútmodell és makett kiállítás Miskolcon

Miskolc - Február 24-26-ig kerül megrendezésre a Földes Ferenc Gimnázium tornacsarnokában a III. Modelfesztivál, azaz az idei Vasútmodell és makett kiállítás.

Miskolc - Február 24-26-ig kerül megrendezésre a Földes Ferenc Gimnázium tornacsarnokában a III. Modelfesztivál, azaz az idei Vasútmodell és makett kiállítás.

 

A Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete bemutatja 40 méter hosszú, modulrendszerű terepasztalát, de lesznek szobai terepasztalok H0-H0e, TT-TTe, N, méretarányban, vasútmodellek, modellritkaságok (1:20-tól 1:160 méretarányban), és egyedülálló kertivasút terepasztal is.

Sőt! Megtekinthetőek lesznek diorámák különböző méretarányokban csakúgy, mint a keleti blokk személy- és teherautó modelljei, a közúti fuvarozás története 1945-től napjainkig (1/87-es méretarányban), vagy egy Slot Car terepasztal. Az egyesület bemutatja a Miskolci Makettezők Egyesülete tagjainak díjnyertes makettjeit, Kiss Márton Playmobil gyűjteményét, de lesz dioráma építés, makettezés-technikai bemutató, modell-, makett- és játékbörze, szaktanácsadás, a kicsik pedig a Playmobil és favonatos játszósarokban is "mulathatnak".

 

Gyermekcsoportokat is várnak

 

A rendezvény naponta (február 24-26.) 10-18 óráig várja a látogatókat. A felnőtt belépőjegy 500-, míg a gyermek biléták (14 éves korig) 300 forintba kerülnek majd. Csoportos belépőjegy árak: iskolák: 200 Ft/fő (2 fő kísérő részére a belépés ingyenes), Óvodák: 200 Ft/fő (3 fő kísérő részére a belépés ingyenes), Egyéb gyermekintézmény: 200 Ft/fő (3 fő kísérő részére a belépés ingyenes.)

(JLI)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában