Helyi közélet

2012.02.16. 19:24

Pénzért ment, nem virágért Miskolcon

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint csütörtökön valamivel négy óra előtt egy 50 év körüli férfi ment be fegyverrel a kezében egy virágboltba Miskolcon, a Győri kapui városrészben, ahol a bevételt követelte, tudatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szvivője.

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint csütörtökön valamivel négy óra előtt egy 50 év körüli férfi ment be fegyverrel a kezében egy virágboltba Miskolcon, a Győri kapui városrészben, ahol a bevételt követelte, tudatta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szvivője. Az eladó ennek nem tett eleget, és egy kisebb dulakodás és szócsata után a férfi értékek nélkül menekült el a helyszínről. A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett intézkedések eredményeként egy órán belül elfogták a támadót, akit előállítottak a rendőrségre.

A rablóval szemben a rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya fegyveresen elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában