Helyi közélet

2012.02.23. 14:57

Megkérdeztük: Ön torkoskodik Torkos Csütörtökön?

Miskolc - „Nincs időm étterembe járni, így Torkos Csütörtökön sem szoktam vendéglátó helyen étkezni, de édesapám és édesanyám időnként el-eljárogat” -  felelte kérdésünkre Balogh Bernadett.

Miskolc - „Nincs időm étterembe járni, így Torkos Csütörtökön sem szoktam vendéglátó helyen étkezni, de édesapám és édesanyám időnként el-eljárogat” -  felelte kérdésünkre Balogh Bernadett.„Nem nagyon járok étterembe, de jó ötletnek tartom a Torkos Csütörtököt. Csak azt nem értem, hogy egy átlagos hétköznapon miért nem lehet – ha nem is a felével, de – valamelyest csökkenteni az éttermi árakat? Hátha akkor több lenne a vendég”, válaszolta Kiss Zsanett.

Eddig Hímel Kitti Torkos Csütörtökön még nem volt étteremben, de mint mondta, tetszik neki az ötlet. „Így, hogy már tudom, hogy van ilyen lehetőség, igénybe fogom venni”, tette hozzá.

„Ritkán járok étterembe, mert kollégista vagyok, ott étkezem”, mondta Borotvai Anett.

Hochvárt Zsófia jó ötletnek tartja a Torkos Csütörtököt, de nem jár étterembe, mert a kollégiumban számára is biztosított az étkezés.

„Hallottam már a Torkos Csütörtökről, és nagyon jó ötletnek is tartom, de nem nagyon járunk a családommal ilyen helyekre. Ehelyett inkább hétvégente összegyűlik otthon a család és a barátok, és ott főzünk valami finomat”, válaszolta Kiss-Tóth Gréta.

[poll id="121"]

<hr>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában