Helyi közélet

2012.02.07. 13:07

A sorban a 33. - Egerben az első

Eger - Sajtótájékoztatón is megerősítették: 2012-től a Kaláka Fesztivál Egerbe költözik.

Eger - Sajtótájékoztatón is megerősítették: 2012-től a Kaláka Fesztivál Egerbe költözik.Február 7-én, az egri Városházán Habis László polgármester és Gryllus Dániel, a Kaláka Fesztivál művészeti vezetője közös sajtótájékoztatót tartott az idei Kaláka fesztiválról, amely 2012. június 29 és július 1. között lesz a hevesi megyeszékhelyen.

Habis László polgármester a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: hatalmas lépést tesz azzal a Kaláka, hogy a diósgyőri vár átépítése miatt új helyszínen folytatja a 32 éves hagyományt. kifejezte reményét, hogy az együttműködés mindkét fél számára hatalmas lehetőséget tartogat. A Kalákával való találkozás örömétt fejezték ki azzal is, hogy a nehézségek, költségvetési visszavágások közepette Eger öt millió forinttal járul hozzá a fesztivál költségeihez. Tudjuk, hogy ez kiváló befektetés.”

Gryllus Dániel művészeti vezető kiemelte: „Úgy gondoljuk, hogy Egerben, ebben a gyönyörű barokk városban is hosszú időre otthonra lelhetünk.”

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában