Helyi közélet

2012.01.30. 12:06

Segítünk - Nem gond már a mosás

Felsőzsolca - Nem hiába reménykedett az Észak olvasóinak segítségében Tóth Piroska.

Felsőzsolca - Nem hiába reménykedett az Észak olvasóinak segítségében Tóth Piroska."Nagyon kellene, de nem futja rá című" cikkünkben egy felsőzsolcai fiatalasszony, Tóth Piroska kérését tolmácsoltuk. Egy mosógépet és egy centrifugát remélt lapunk olvasóitól, ami nagy segítséget jelentene kilátástalan helyzetükben. Leírta: öten élnek egy háztartásban. Nagybeteg anyósának (gondozottjának) fél oldala béna, emellett két kicsi gyermekéről is gondoskodnia kell. A párja munkanélküli, így reményük sincs arra, hogy új mosógépet és centrifugát vegyenek a régi helyett, amely a mindennapi használatban felmondani készül a szoláglatot.

A köszönőlevél

Egy hét sem telt bele, s Tóth Piroska újabb levélben számolt be a fejleményekről:

„Nagyon sok kedves ember keresett meg aki segített, vagy segíteni akart. Egy miskolci, háztartási gépek javításával foglalkozó cég, a GAZDIK JAV-KER és Szolgáltató Kft. jóvoltából kaptunk egy felújított elöltöltős automata mosógépet. Emellé kaptunk egy tárcsás mosógépet, centrifugával, hogy spórolhassunk. Volt aki rajtunk keresztül segített egy másik családnak. Ő Baranyai Zoltán. De olyan is volt, aki ruhaneművel vagy mosószerrel sietett a segítségünkre. Mindenkinek nagyon köszönjük és nagyon hálásak vagyunk a segítségért vagy a szándékért.

Mély tisztelettel: Tóth Piroska és családja”

Ehhez csak annyit tudunk hozzátenni: mi is köszönjük olvasóinknak!

ÉM-SzK


Előzmény:

Felsőzsolca - Az Észak-Magyarország olvasóitól remél segítséget egy fiatalasszony: mosógépet és centrifugát kér.

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában