Helyi közélet

2012.01.08. 11:38

Ricsi nem adja fel

Miskolc, Prügy - Újra próbálkozik a Csillag születik műsorában a prügyi fiú: Babos Richárd.

Miskolc, Prügy - Újra próbálkozik a Csillag születik műsorában a prügyi fiú: Babos Richárd.A Csillag születik műsorában feltűnt Prügyi duóból Babos Richard útját követtük nyomon egy darabig, egészen miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába történt sikeres felvéteijéig. Még azt is megírtuk: szeptemberben elkezdte az iskolát. Később azonban azt jelezte: nem bírták a szülei a taníttatás költségét, a beígért támogatások pedig elmaradtak. Így átjelentkezett a Tokaji Mezőgazdasági Szakképzőbe, ahol ráhajtott a tanulásra, így csupa jó jegyei vannak. Volt iskolájával sem szakította meg a kapcsolatot, osztálytársai és tanárai is azzal búcsúztak el tőle, hogy visszavárják, mert ott volna a helye.

Felkarolták

A szolfézstanárnője, Bartha Ildikó, Ricsi nevére bankszámlát is nyitott, amelyre már 5-6 ezer forint is érkezett. Ami pedig ennél is kedvezőbb újság: egyik ottani volt osztálytársának a családja vett neki egy vadonat új szintetizátort, 200 ezer forintért. A legújabb információ, amiért Ricsi felhívott bennünekt, hogy a Csillag születik műsorvezetőjétől levelet kapott, amelyben behívták az újabb válogatásra, január 17-re. A gond csak az, hogy időközben Ricsi és énekes társa összekülönböztek, így Ricsi ha lehet (a szerkesztőktől hétfőre reméljük a választ, hogy így is érvényes-e a meghívás) új társsal menne.

Segítsünk együtt! Ricsi bankszámlaszáma: 11773346-01751235

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában