Helyi közélet

2012.01.23. 13:39

Felsőzsolca: "Nagyon kellene, de nem futja rá"

Felsőzsolca - Az Észak-Magyarország olvasóitól remél segítséget egy fiatalasszony: mosógépet és centrifugát kér.

Felsőzsolca - Az Észak-Magyarország olvasóitól remél segítséget egy fiatalasszony: mosógépet és centrifugát kér.

„Régóta elég kilátástalan helyzetben vagyunk, ami nem hogy javulna, csak romlik, minden erőfeszítésünk ellenére. Öten élünk egy háztartásban. Az anyósom (gondozottam) utolsó stádiumos daganatos beteg és 1973 óta fél oldala béna. Mára már a daganat olyannyira lagyengítette, hogy felülni sem képes, így folyamatosan pelenkázást igényel. Két kicsi gyermekem van. A nagyobbik most középső csoportos óvodás (5 éves), a kicsi pedig márciusban tölti a 3-at. Párom régóta munkát keres, sajnos eredménytelenül. Így, hogy mégis valamit sikerüljön hazaadnia, favágást, udvartakarítást és más ház körüli munkát vállal itt, Zsolcán, de ez jószerével semmire nem elég. Havi 55 500 forint rendszeres jövedelmünk van, amiből csak a lakástörlesztés 55 200 forint. Amit nehezen összeszed a párom, azt a többi kiadásra kell beosztanunk, bevallom, nem nagy sikerrel” - mutatta be levelében családját és helyzetüket Tóth Piroska.

„Nem koldulni szeretnék”

„Nem koldulni szeretnék, de az egy évvel ezelőtt vett használt forgótárcsás mosógép és a hozzá tartozó centrifuga már az utolsókat rúgja” - írja Tóth Piroska Felsőzsolcáról. Azt reméli: olvasóink közül valakinek volna úgymond fölösleges mosógépe és centrifugája, netán automata mosógépe, hátha nekik ajándékozná.

– „Hatalmas segítség lenne. Mind idős, beteg anyósom, mind a két gyermek után rengeteg a mosnivaló, arra pedig reményünk sincs, hogy újat vegyünk” - fűzte hozzá.

ÉM-SzK


Elérhetőségek

Tóth Piroska címe: 3561 Felsőzsolca, Arany János u. 55.

Tel.: 06-30/9709998

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában