Helyi közélet

2012.01.19. 11:26

Megkérdeztük: Milyen lett a félévi bizonyítvány?

Miskolc - A diákok ezen a héten kapják meg a félévi bizonyítványukat. Az iskolásokat kérdeztük a félévi eredményeikről.

Miskolc - A diákok ezen a héten kapják meg a félévi bizonyítványukat. Az iskolásokat kérdeztük a félévi eredményeikről.„Elégedett vagyok a bizonyítványommal, csupa ötös! Nagyon szeretek tanulni, a nyelvtan a kedvencem. Év végén is ilyen bizonyítványra számítok” – mondta örömmel Csontos Petra.

Osztálytársa, Vass Tünde Lilla is elégedett, hiszen, mint fogalmazott, a bizonyítványa szín ötös. Hozzátette: a szülei is nagyon örülnek, a kedvenc tantárgya pedig a technika.

Faragó Zsombor bizonyítványában is csak ötös van, és reméli, hogy év végén sem lesz rosszabb az eredménye. Köszöni a tanárainak, hogy olyan sok mindenre megtanították.

Nyistyák Fanni viszont év végén jobb bizonyítványt szeretne, mint amilyet most kapott. Fizikából és történelemből erősítenie kell, a kémia viszont nagyon jól megy neki.

Szklenár Eszternek öt négyese lett, a többi ötös. Örül ennek az eredménynek, mert tavalyhoz képest sokat javított. Év végére még jobb eredményt szeretne elérni.

Czinege Ernő Mártonnak majdnem kitűnő a bizonyítványa, csak egy négyese van technikából. Mint mondta, azért, mert nem elég pontos. Év végére viszont kitűnőt szeretne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában