Helyi közélet

2012.01.09. 12:17

Koman nem jön Diósgyőrbe (sem)

Miskolc - A <a href="http://www.rangado.hu/" target="_blank">Rangadó.hu </a>információi szerint a Diósgyőri VTK és a Videoton is megkereste az olasz másodosztályú Sampdoria magyar légiósát, Koman Vladimirt.

Miskolc - A Rangadó.hu információi szerint a Diósgyőri VTK és a Videoton is megkereste az olasz másodosztályú Sampdoria magyar légiósát, Koman Vladimirt.

Szombathelyi informátorunk jelentette, hogy a Videoton és Diósgyőr is szeretné leigazolni az olasz Sampdoria magyar válogatott középpályását, ő azonban mindkét megkeresésre nemet mondott! - számolt be róla a rangado.hu.

A bajnoki címvédő, illetve a remekül szereplő újonc esetében is féléves kölcsönadásról lett volna szó, de Koman mindkét klubnak nemet mondott. Kijelentette, hogy egyrészt még ennyi időre sem szeretne hazatérni Magyarországra, másrészt ha mégis itthon futballozna, akkor csak a Haladás színeiben lépne pályára.

A hírek szerint az egyaránt olasz másodosztályú Brescia és a Sassuolo is érdeklődik a középpályás iránt, ám ő továbbra is azt mondja, nem szeretne Itáliában szerepelni, mert új közegre van szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában