Helyi közélet

2012.01.04. 09:38

Illegális lerakó a legforgalmasabb út mellett

Miskolc - December utolsó napjaiban készített fotókat olvasónk, Kanyog Miklós Miskolcon, aki a felvételeket így kommentálta: " a József Attila út mellett a Szondi-telepen, hatalmas szemétmennyiség halmozódott fel. Felsőzsolca irányából a városba befelé haladva a Buzogány utcától rögtön szembetűnik ez az illegális szemétlerakó hely."

Miskolc - December utolsó napjaiban készített fotókat olvasónk, Kanyog Miklós Miskolcon, aki a felvételeket így kommentálta: " a József Attila út mellett a Szondi-telepen, hatalmas szemétmennyiség halmozódott fel. Felsőzsolca irányából a városba befelé haladva a Buzogány utcától rögtön szembetűnik ez az illegális szemétlerakó hely."Olvasónk szerint Miskolc legforgalmasabb útja a József Attila út, ezért nem érti, hogy egy ilyen frekventált helyen, hogyan is lehet megtűrni az illegális szemétlerakást.

"Vajon milyen képet fog alkotni rólunk egy idegen, amikor már a városunk szélén szemétdomb fogadja őt?" - teszi fel a kérdést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában