Helyi közélet

2012.01.20. 11:27

Az olvasó kérdezi: Mi lesz veled 69-es buszjárat?

Miskolc - A Berekalján élők nem szeretnék, ha a 69-es busz végállomása Felső-Majláthon lenne.

Miskolc - A Berekalján élők nem szeretnék, ha a 69-es busz végállomása Felső-Majláthon lenne.Berekalján élő olvasónk úgy tudja, hogy a 69-es busz végállomását az MVK Zrt. hamarosan Felső-Majláthra kívánja helyezni. Mint mondta, ez rendkívül hátrányos lenne a Berekalján élőknek, hiszen mindenki a Diósgyőri városközpont felé igyekszik, nem pedig visszafelé, Felső-Majláthra.

Mit tervez a miskolci közlekedési vállalat a 69-es busszal? – kérdeztük Braun Csabától, a cég marketing osztályának vezetőjétől. Megtudtuk tőle, az eredeti tervekben valóban az szerepel, hogy a busz végállomása a Felső-Majláthon lesz, de egyelőre folyik a menetrendek felülvizsgálata és a végállomások pontos helyének kijelölése. Több elképzelés is van egyébként a 69-es busszal kapcsolatban, tette hozzá, de a végleges döntés még nem született meg. Várhatóan a tavasz végéig nem lesz változás, mert tavasszal folytatódik a villamospálya és a megállók építése, valamint be kell fejezni a felső-majláthi végállomás kialakítását. Addigra tehát eldől az is, mi lesz a 69-es busszal, mondta Braun Csaba, hozzáfűzve: próbálnak olyan megoldást keresni, ami megnyugtató mindenki számára.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában