Helyi közélet

2012.01.12. 19:24

A Miskolci Kulturális Szövetség sajtóközleménye

Miskolc - A mai napon az MSZP székházban „Kinek a „boltja” volt a karácsonyi vásár?” című sajtótájékoztatón Földesi Norbert MSZP-s képviselő Úr kérdéseket intézet a Miskolci Kulturális Szövetséghez, melyekre az alábbi sajtóközleményben kívánunk reagálni.

Miskolc - A mai napon az MSZP székházban „Kinek a „boltja” volt a karácsonyi vásár?” című sajtótájékoztatón Földesi Norbert MSZP-s képviselő Úr kérdéseket intézet a Miskolci Kulturális Szövetséghez, melyekre az alábbi sajtóközleményben kívánunk reagálni.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy Földesi Norbert önkormányzati MSZP frakcióvezető helyettes Úr decemberben valószínűleg nem vett részt a város adventi programjain, ezért tette azt a kijelentést, hogy „a miskolciak nem érezték jól magukat a rendezvényeken”. Ezért utólag is szeretnénk tájékoztatni, hogy az elmúlt évekhez képest Miskolc városa és a Miskolci Kulturális Szövetség több helyen szervezett programokat a Belvárosban. Képviselő úr tájékoztatása végett elmondanánk, hogy a karácsonyi vásárt az árusok kérésére a Centrumnál (ahol legnagyobb az átmenő forgalom), a Miskolciak Karácsonyát a Szinva teraszon és a Miskolci Szalon-Czukor című ünnepváró rendezvényeket pedig a Szent István téren szerveztük meg. Mint ahogy korábbi nyilatkozataimban is elmondtam a Karácsonyi vásár rendezéséből befolyt összeget a másik két ingyenes rendezvény megvalósítására költöttük.

A DOMINUM Szervező Kft.-vel a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál Kft.-nek több éves együttműködése van. A cég korábban és most is szervezési és technikai feladatokat látott el megbízási szerződéssel. A Karácsonyi Vásár teljes bevétele a Miskolci Kulturális Szövetséghez folyt be. A cég vezetője Marosi Katalin 2007-től több városi rendezvény lebonyolításában (RegimentFest, Montmarte kísérő rendezvényét a Szüreti fesztivált, Miskolc Város Napja, Miskolci Egészségnap, Operafesztivál, Adventi ünnep) vett részt. Földesi Norbert azon kijelentését, mely szerint Lengyel Zsolt aktívan részt vett a karácsonyi vásár szervezésében ezúton cáfoljuk.

Bízunk benne, a 2012-es évben az Miskolci Kulturális Szövetség által szervezett kulturális rendezvényeken Képviselő Úrral személyesen is találkozhatunk.

Miskolc, 2012 január 12.

- Némedi Varga Zoltán, Miskolci Kulturális Szövetség Nonprofit Kft. ügyvezetője - 


Miskolc - "Ha már az országunkat bóvlivá minősítették, akkor a karácsonyi vásárunk is legyen bóvli..."


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában