Helyi közélet

2011.12.04. 09:45

Tisztújító közgyűlés, új elnökök

Miskolc - Megtartotta tisztújító közgyűlését a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia (SZIMA) Miskolci Területi Csoportja december 2-án a MAB Székházban, amelyen részt vett Ferencz Győző, a SZIMA ügyvezető elnöke és Ferch Magda, a SZIMA titkára.

Miskolc - Megtartotta tisztújító közgyűlését a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia (SZIMA) Miskolci Területi Csoportja december 2-án a MAB Székházban, amelyen részt vett Ferencz Győző, a SZIMA ügyvezető elnöke és Ferch Magda, a SZIMA titkára. Lakatos István, a Miskolci Akadémiai Bizottság elnökének köszöntője után Bodonyi Csaba és Dobrik István leköszönő elnökök beszámoltak az elmúlt évek munkájáról. A közgyűlés újabb három évre elnöknek Bodonyi Csabát, ügyvezető elnöknek Bán Andrást, tiszteletbeli elnöknek Dobrik Istvánt választotta meg. A közgyűlés tagjai közé választotta Bukta Imre képzőművészt, Kuklay Antal művészettörténészt, Nagy Ernő festőművészt, Papp Lajos költőt és Urbán Tibor képzőművészt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában