Helyi közélet

2011.12.21. 12:26

Hatalmas dugó egy baleset miatt a Gömöri felüljárónál

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedéssi baleset történt Miskolcon a József Attila utcán, a Gömöri felüljáró előtt szerdán délben.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedéssi baleset történt Miskolcon a József Attila utcán, a Gömöri felüljáró előtt szerdán délben.Elsődleges információink szerint egy Volán-busz haladt a belváros irányába a külső sávban, amikor az előtte közlekedő dobozos Volkswagen teherautó jobbra indexelt. A buszos későn észlelte hogy az előtte haladó kanyarodik le a parkoló irányába és egy nagy fékezés után meglökte azt. Mivel a Volkswagennek már jobbra állt a kereke, a lökéstől nagy lendületet véve egy ott parkoló Ford Mondeónak ütközött. Közben a Volán-busz az ütközés után még egy mellette haladó másik Ford Mondeóval csattant, amelyik a belső sávban haladt, ezt is meglökte, így végül a Ford a szemben lévő külső sávban landolt.

A közlekedő Ford Mondeo utasa sérült meg könnyebben, őt kórházba szállították a mentők.

A buszon lévő utasok közül senki sem sérült meg szerencsére a nagy fékezés után.

A négy sávból kettőre leszűkült keresztmetszeten rendőrök irányították a forgalmat, de így is dugó alakult ki a belvárosból kifelé vezető sávban.

Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában