Helyi közélet

2011.12.14. 11:57

DVTK villamosmegálló: csak a Diósgyőr!

Miskolc - A Zöld Nyíl villamos projekt kapcsán sorban épülnek a megállók. A Borsod Online arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz a DVTK Stadionhoz tervezett villamosmegálló? Hogy milyen? Nem mindennapi!

Miskolc - A Zöld Nyíl villamos projekt kapcsán sorban épülnek a megállók. A Borsod Online arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz a DVTK Stadionhoz tervezett villamosmegálló? Hogy milyen? Nem mindennapi! "A DVTK stadion villamosmegálló a tervek szerint csak a diósgyőri sportról fog szólni." - tudtuk Csontos Ágnestől, a Zöld Nyíl PR főmunkatársától. "A megálló úgynevezett eltolt középperonos megálló lesz, amelynek egyedi elemét a megállónkénti üvegfelület adja. Ezeken szeretnénk a diósgyőri klub sportéletéről szóló fényképeket elhelyezni, bemutatva a múlt és a közelmúlt sikereit, ezen keresztül pedig a klub történetét."

Az induló szövege is

Mint kiderült, az egyik megálló csak a fociról szólna, míg a másik megálló üvegfelülete tartalmazná a diósgyőri klub egyéb, szintén sikereket hozó sportágait, úgy mint a kosárlabda, a birkózás vagy a súlyemelés, atlétika képeit.

"A megálló látványtervén látható most még a DVTK címerét mutató üvegfelület szolgálna ezen dokumentumok kihelyezésére. A címeren kívül a tervező Juhász-Nagy Balázs egy üvegfelületet szentelt az induló szövegének is." - tette hozzá Csontos Ágnes. "A képek egyébként fekete-fehérben fognak kikerülni."

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában