Helyi közélet

2011.11.06. 15:30

Újabb üzletközpont épül Miskolcon?

Miskolc - Mi épül a Centrum mögötti bódésor helyén? Körbekerítették a területet...

Miskolc - Mi épül a Centrum mögötti bódésor helyén? Körbekerítették a területet...Ami halottak napja előtt még ideiglenes virágpiacként működött, mára úgy tűnik, építési terület lett. Legalábbis a hírek szerint azért kerítették körbe a területet, valamint az ott található bódésort, mert hamarosan üzletközpont építésébe kezd a terület tulajdonosa. A kerítésen most felirat hirdeti, hogy a hét elejéig mindenki pakoljon ki a boltokból, ha nem, akkor összeírják az ott talált tárgyakat és eljuttatják azokat a tulajdonosuknak.

Mint arról lapunk többször is beszámolt, azt a területet, a parkolót is beleértve, egykor a Miskolci Piac Zrt.-ben többségi tulajdonos Ikeron Zrt. vásárolta meg. De pereskedés miatt évekig nem építkezhetett oda. A pereskedés oka az volt, hogy az Ikeron úgy vásárolta meg az ingatlant a várostól, hogy az eladó vállalta a telekmegosztás lebonyolítását. Ezt azonban a szomszéd telkek tulajdonosai megtámadták, így nem indíthatta meg a beruházást az Ikeron.

Információnk szerint mára el is adta az ingatlan egy részét, egészen pontosan azt a területet, amelyet a hétvégén körbekerítettek. Hogy kinek, azt a hétvégén nem sikerült kiderítenünk, mintahogy azt sem, pontosan mi épül a Centrum mögé, és mikor kezdődnek a munkák.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában