Helyi közélet

2011.11.30. 12:34

Közlekedésbiztonsági vetélkedő: minden hely betelt!

Miskolc - Mint arról <a href="http://www.boon.hu/kozlekedesbiztonsagi-vetelkedo-csuszos-palyan-miskolcon/1851275" target="_blank">kedden beszámoltunk</a>,&nbsp;&nbsp;a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság december 17-én 9 órától a Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképzőbázisán „Gépjárművezetők közlekedésbiztonsági vetélkedője csúszós pályán” elnevezéssel hirdetett versenyt, amelyre 20 vállalkozó kedvű Olvasónknak vártuk a jelentkezését.

Miskolc - Mint arról kedden beszámoltunk,  a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság december 17-én 9 órától a Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképzőbázisán „Gépjárművezetők közlekedésbiztonsági vetélkedője csúszós pályán” elnevezéssel hirdetett versenyt, amelyre 20 vállalkozó kedvű Olvasónknak vártuk a jelentkezését.Eredetileg december 10-ig várta munkatársunk azoknak a jelentkezését, akik kedvet éreztek a nem mindennapi versenyzéshez (KRESZ tesztlap kitöltése, ügyességi versenyfeladatokat, "SKIDCAR” kipróbálása), azonban már szerda délben arról kell beszámolnunk, hogy minden hely elkelt!

Közel harminc jelentkező nevét és elérhetőségét vettük lajstromba és továbbítottuk a szervezők felé. Igen, nem húszét, ugyanis előfordulhat, hogy az első húszból ilyen-olyan okok miatt valaki visszamondja a részvételt, akkor jöhetnek a "tartalékok". Az elbírálás természetesen időrendben, az e-mailok beérkezésének sorrendjében történt.

A további tudnivalókról a szervező  B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság képviselője értesíti majd a versenyezőket. Az eseményről a Borsod Online folyamatosan beszámol!

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában