Helyi közélet

2011.10.10. 17:56

Kistérségi Gála Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Nyugdíjas Egyesület, Tiszaújváros Önkormányzata, valamint a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ 5. alkalommal rendezte meg Kistérségi Gáláját.

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Nyugdíjas Egyesület, Tiszaújváros Önkormányzata, valamint a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ 5. alkalommal rendezte meg Kistérségi Gáláját.A rendezvénynek a Derkovits Kulturális Központ Színházterme adott otthont.

- Minden évben az Idősek Hete rendezvénysorozat egyik legfőbb műsorszáma a Kistérségi Gála. Az idén 12 csoport és két egyéni résztvevő mutatkozott be - mondta Boros József, a Tiszaújvárosi Nyugdíjas Egyesület elnöke. - Ezt a hagyományt jó pár évvel ezelőtt elődeink teremtették meg, amit mi szívesen folytatunk. Minden rendezvénynek van valami célja, mi szeretnénk szomszédjainknak és a saját klubjainknak megadni azt a lehetőséget, hogy amit sok-sok héten át tanultak, gyakoroltak, most nagyközönség előtt be tudják mutatni egymás örömére, egymás szórakoztatására. Nagyon sok csoportoknak szinte ez az egyetlen fellépési lehetősége van. Az idén először nemzetközi a gála ugyanis testvérvárosaink közül Beregszász és Rimaszombat is képviseltette magát.

- F. Bacsó Bea -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában