Helyi közélet

2011.10.29. 16:08

Idegenek a Világkormány mögött?

Miskolc - Teljesen megtelt érdeklődőkkel a miskolci Malom nézőtere, ahol Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke tartott előadást Idegenek a Világkormány mögött címmel.

Miskolc - Teljesen megtelt érdeklődőkkel a miskolci Malom nézőtere, ahol Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke tartott előadást Idegenek a Világkormány mögött címmel. A rendező Mandorla Közművelődési Egyesületet 1991-ben hozták létre miskolci fiatalok azzal a céllal, hogy érdeklődésüknek megfelelő kulturális programokat szervezzenek. Az egyesület két évtizedes működése alatt Miskolcon, a megyében, valamint határokon túl rendezett kulturális esteket és programokat, melyekkel az egykori szabadművelődés hagyományait igyekezett újjáéleszteni - tudtuk meg Rózsa Györgytől az egyesület elnökétől. A mostani előadás is úttörő jellegű: ebben a témában még nem volt hasonló a városban - tette hozzá.

Kérdésünkre, hogy véleménye szerint létezik-e ez a bizonyos világkormány, Kalmár János azt felelte: egyelőre nem, de a világ számos részén folyik a szervezése. Érvként tette hozzá: nem véletlenek a manapság oly gyakran elhangzó gazdasági, hatalmi koncentrációra szóló felhívások. S kik alkotnák ezt a kormányt, kik az „idegenek”? - folytattuk a tudakozódást. Válasza meglepő volt: közöttünk élnek. A „kékvérűek”, akik nem mások mint emberi alakot öltött hüllők - mondta. Egyik főhadiszállásuk a mexikói sivatagban a D.U.M.B., itt élnek szupertípusaik - egészítette ki. Utasításaik az Egyesült Államok-beli Georgia Köveken találhatóak. (A georgiai Elbert County-domb az 1980-as évek óta a világ talán egyik legmegdöbbentőbb emlékművének ad otthont, a Georgia Guidestones-nak, egy monumentális gránit kőcsoportnak.Az egyenként húsz tonnás és hat láb magas kövekbe - melyeket elhelyezkedésük és külalakjuk miatt az amerikai Stonehenge-ként is emlegetnek - nyolc nyelven vésték bele az egyfajta törvényként funkcionáló tanácsokat, emellett rövid üzeneteket tartalmaznak. Az utasítások többek között a Föld átgondolt benépesítésére, az emberiség közös nyelvben való egyesítésére, a mértéktartásra, az igazságosságra, a hasztalan hivatalok kerülésére, a társadalmi felelősségvállalásra, a szépség, a szeretet és a harmónia keresésére, nem utolsósorban pedig a természet tiszteletére buzdítanak.)

A legriasztóbb az első parancs, miszerint az emberiség számát 500 millió alatt kell tartani - emeli ki az elnök, aki cseppet sem „hittérítői buzgalommal”, annál inkább a tudományt népszerűsítő előadók stílusában „fogja meg” hallgatóságát. Sorolva számosat azon tények(?) közül, amelyek a közöttünk élő ufonauták, eljövendő gyarmatosítóink(?) létét bizonyítják. Mi lehet a megoldás a helyzetre, mit javasol, van-e kiút? - kérdeztük. Igen - hangzott a határozott válasz. – Erős, nemzeti kormányokat kell létrehozni, amelyek gátat tudnak vetni a folyamatnak, nem szolgálják ki az idegen civilizációt.

- ÉM-SzG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában