Helyi közélet

2011.10.05. 14:22

Hamarosan DVTK "ajándékboltolhatunk"

Miskolc - Nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük: jelen pillanatban Magyarország legnépszerűbb futball klubja, a Diósgyőri VTK! Ez a tény nem csak abban mérhető, hogy ezrek kísérik a csapatot az idegenbeli találkozókra is, hanem abban is, hogy óriási a kereslet a DVTK-s ajándéktárgyak iránt. De vannak-e DVTK polók, sapkák, netán bögrék?

Miskolc - Nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük: jelen pillanatban Magyarország legnépszerűbb futball klubja, a Diósgyőri VTK! Ez a tény nem csak abban mérhető, hogy ezrek kísérik a csapatot az idegenbeli találkozókra is, hanem abban is, hogy óriási a kereslet a DVTK-s ajándéktárgyak iránt. De vannak-e DVTK polók, sapkák, netán bögrék?"Terveink szerint hamarosan több DVTK-s terméket is piacra fogunk dobni! Éppen a napokban fogjuk a látványterveket bemutatni a klubvezetésnek." - mondta a Borsod Online érdeklődésére Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója. "Természetesen elsősorban pólók, sapkák, székpárnák, és például bögrék kerülnek majd tömegesen legyártásra, azonban azokról sem feledkeztünk meg, akik egy-egy születésnapra, netán baráti összejövetelre valamilyen DVTK címeres exkluzív terméket, így bort, vagy pálinkát szeretnének az ünnepeltnek ajándékozni. Azaz nem csak és kizárólag szezonális termékekkel akarunk előrukkolni."

Három helyen "boltolhatunk" majd

Körmöndi Zoltán elmondta azt is, hogy őt magát is sokan megkeresik annak kapcsán, hogy a csapat által viselt DVTK címeres mezek, melegítők közül vásárolnának, ám mivel a DVTK-val szerződésben álló "pipás" sportszergyártó cég eddig nem tudott küldeni kollekciót az Andrássy útra, így a klub sem tudja a minőségi DVTK-s "szetteket" piacra dobni...

Ha minden a tervek szerint alakul - látványtervek elfogadása, gyártás, piacra dobás - , akkor legkorábban a hónap végén, november elején rohamozhatják meg a Diósgyőr drukkerek az üzleteket a DVTK relikviákért, amelyeket a vasgyáriak a DVTK klubházánál, a Szinvapark egyik üzletében ("DVTK Shop"), és interneten keresztül, a webshopban vásárolhatnak majd meg.

MOND, TE MIT VÁLASZTANÁL?

Te mi látnál szívesen a DVTK Shopban? Veréb Gyuris retro pólót? Netán a csapat jelenlegi vörös mezét? Vagy vennél DVTK-s karkötőt és piros-fehér kapucnis pulóvert? Írd meg a BOON - DVTK közösségi oldalán!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában