Helyi közélet

2011.09.19. 15:40

Óriási hangrobbanások Borsodban

Miskolc - Több Olvasónk is telefonált, és megkeresett minket azzal kapcsolatban, hogy Tiszaújvárosban és a város 20 kilométeres körzetében - légvonalban - óriási robbanásokra emlékeztető hanghatások hallhatóak. A TVK Nyrt-nek nincs köze a robajokhoz!

Miskolc - Több Olvasónk is telefonált, és megkeresett minket azzal kapcsolatban, hogy Tiszaújvárosban és a város 20 kilométeres körzetében - légvonalban - óriási robbanásokra emlékeztető hanghatások hallhatóak. A TVK Nyrt-nek nincs köze a robajokhoz!Ezt a jelenséget jelentették Szerencsről, Prügyről, Taktakenézről, Tiszalúcról, és Taktaharkány körzetéből csakúgy, mint Miskolcról. Több helyen remegtek a falak, és erősen rezonáltak az ablaküvegek. Egyes szemtanuk gyakorlatozó repülőgépekről számoltak be.

Az üggyel kapcsolatban telefonon megkerestük a Honvédelmi Minisztérium Sajtóosztályát, akik ígéretük szerint elektronikus levélben válaszolnak kérdésinkre - például: van-e köze a honvédség vadászrepülőinek az eset(ek)hez?.

Ami bizonyos és nem mellékesen megnyugtató, hogy a régió egyik legnagyobb gyárának, a TVK Nyrt-nek nincs köze a hanghatásokhoz, a gyár rendes üzemmenet szerint működik - mindezt Pálffy Gábor, a TVK kommunikációs vezetője erősítette meg.

(JLI)


Miskolc – “Óriási hangrobbanások Borsodban” című cikkünkben adtunk hírt arról, hogy Tiszaújvárosban és a város 20 kilométeres körzetében – légvonalban – óriási robbanásokra emlékeztető hanghatások hallhatóak. Megérkezett a Honvédelmi Minisztérium válasza.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában