Helyi közélet

2011.09.07. 07:57

Feloldható lesz a zárolás egy része Miskolcon?

Miskolc - Feloldódhat-e a miskolci zárolás, mik az önkormányzat legfontosabb feladatai az idén?

Miskolc - Feloldódhat-e a miskolci zárolás, mik az önkormányzat legfontosabb feladatai az idén?

 Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ kedden azon a fórumon, melyre az önkormányzati frakciók képviselőit hívtuk meg szerkesztőségünkbe. Meghívásunkat elfogadta: Soós Attila, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Molnár Péter, a KDNP frakcióvezetője, Tompa Sándor szocialista önkormányzati képviselő és Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

A vendégek arról mondták el véleményüket, hogyan látják a miskolci önkormányzat helyzetét, melyek a legfontosabb feladatok, amiket meg kell lépni még az idén. Természetesen a csaknem 2 milliárd forintos zárolás is szóba került, és megtudtuk: szeptember végén várható, hogy ennek egy részét felszabadítja a város.

A fórumon a készülő új önkormányzati törvényről is beszélgettek a képviselők, bár abban egyetértettek, hogy eddig legfőképp a médiából értesültek ennek főbb pontjairól. A fórumon elhangzottakra a későbbiekben visszatérünk.

ÉM


Kapcsolódó cikkek:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában